Velkommen til Connect Bus' nye nettside!

Velkommen til vår helt nye nettside for Connect Bus. Vi har hatt som mål å designe en brukervennlig nettside som representerer vår nye identitet. Vi håper du liker den nye siden og at du enkelt finner frem til informasjonen du er ute etter.
Buss kjører i naturen

Vi er Connect Bus, et nytt ledende nordisk selskap som binder mennesker, byer og land sammen. Vi leverer innovative løsninger og skal være ledende i digitaliseringen av kollektivtransporten.

Connect Bus er en del av et nordisk busskonsern, eid av CBRE Investment Management gjennom sitt Private Infrastructure-team. Bussgruppen inkluderer de norske selskapene Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss, Sørlandsruta, og svenske Connect Bus og Karlssons Buss. Sammen med Connect Bus vil CBRE Investment Management etablere en ledende, motstandsdyktig og bærekraftig nordisk bussplattform, som drar nytte av langsiktige kontrakter med regionale kollektivoperatører og kompetanse innen drift av elbusser.

Totalt har vi rundt 3.700 ansatte, over 2.700 kjøretøy og driver vår virksomhet fra 64 depoter. Vi er den tredje største kollektivoperatøren i Norge og den femte største i Sverige.