Om oss

Connect Bus er en del av et nordisk busskonsern, som eies av CBRE Investment Management gjennom sitt Infrastructure-team.

Rosenholm landskap

Vår visjon og mål

 • Våre ansatte

  Menneskene skaper resultatene. Det er over 3700 mennesker i det nye selskapet. Vårt mål er å være den foretrukne arbeidsgiver i vår bransje. Å støtte våre ansatte er en av våre hjørnesteiner. Det er våre ansatte som skaper resultatene, hver og en av dem.

 • Våre kunder

  Connect Bus har samlet mange dyktige personer fra begge de nordiske land og fra de tidligere selskapene. Sammen skal vi alle bidra til å betjene våre kunder og passasjerer, en annen av hjørnesteinene for vår virksomhet. Vi skal sammen gjøre offentlig transport mer kundevennlig.

 • Digitalisering

  Våre oppdragsgivere stiller stadig nye krav til oss. Vårt svar er den tredje av våre hjørnesteiner; Vi skal lede digitaliseringen av offentlig transport. Connect Bus skal satse på å utvikle nye løsninger, som forbedrer og effektiviserer kollektivtrafikken, og som gir mer tilfredse passasjerer og medarbeidere!

 • Bærekraft

  Vår fjerde hjørnestein er å lede overgangen til nullutslippsbusser. Nye Connect Bus har allerede et stort antall elektriske busser i drift. Ved å samle erfaringer og kompetanse fra flere selskaper står vi sterkere når vi skal bidra til å skape en bærekraftig kollektivtrafikk.

Hvem er vi?

De fire busselskapene i Torghatten; Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss og Sørlandsruta er sammen med de svenske selskapene Connect Bus og Karlssons Buss samlet under ett varemerke. Sammen har vi blitt Connect Bus. Fokus i det nye selskapet er bærekraft og digitalisering.