Endringer i Connect Bus ledelse

Vår CEO, Atle Rønning, har valgt å forlate Connect Bus for nye utfordringer. Christian Plyhm vil ta over rollen som midlertidig CEO fra og med i dag.

Christian har jobbet tett sammen med Atle i ledelsen og er for tiden CCO hos Connect Bus. Han har hatt ledende stillinger i bussbransjen i rundt tjue år. Rekrutteringen av en ny CEO er allerede startet, og forventes å være fullført i løpet av året..

"Vi takker Atle for alt det arbeidet han har lagt ned for Connect Bus. Det har vært lett å jobbe med Atle i ledelsen, og han har vært en svært god mentor i arbeidet med å forme den nye nordiske plattformen. Vi ønsker Atle lykke til med sine nye utfordringer," sier Mimi Berdal, styreleder i Connect Bus.

"Jeg ser frem til å lede Connect Bus i den kommende perioden. Jeg og Atle har jobbet tett sammen i konsernledelsen, og vi har hatt ett tett samarbeid i arbeidet med å forme det nye Connect Bus. Fokuset vil være på virksomheten, og vi vil fortsette vår reise med visjonen om å lede overgangen til bærekraftig reise gjennom innovasjon og engasjerte medarbeidere," sier Christian Plyhm, midlertidig CEO.